dimecres, 2 de juny del 2010

Manifestació 12 de juny: Autodeterminació és democràcia

El dissabte 12 de juny la Platafroma pel Dret a Decidir (PDD) ha convocat una gran manifestació a Barcelona amb el lema “Autodeterminació és democràcia”. La marxa començarà a les 6 de la tarda a la Plaça Urquinaona per arribar fins el Parc de la Ciutadella i el Parlament.

Després de les altres dues grans manifestacions, la del 18 de febrer de 2006 i la de l’1 de desembre de 2007, i en ple debat social, judicial i polític a l’entorn de la publicació o no de la sentència del Tribunal Constitucional espanyol sobre l’Estatut de Catalunya, aquesta manifestació ha d’esdevenir un crit de dignitat del poble català adreçat als seus polítics, tantes vegades claudicants, exigint l’exercici efectiu del dret d’autodeterminació de la Nació Catalana.

Tal com ho va posar de manifest el president de la PDD Josep Cruanyes en la roda de premsa de presentació de la manifestació, la nostra nació es troba en estat d’emergència, culturalment i econòmica.

El proper dissabte 12 de juny tots els patriotes hem de ser a les 6 a la Plaça Urquinaona, en defensa dels drets catalans, fent palès que la única manera de sortir de l’actual moment de decadència nacional és declarant la independència de la Catalunya dins el concert internacional de les nacions lliures.
Imatges: dos moments de la multitudinària manifestació del 18 de febrer de 2006.